Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis
Párkapcsolat
gallery/kanga

Kanga-training

a baba és a mama örömére

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man

MEGOSZTÁS

Ikrek

Népszerű cikkeink:

Állati terápia

felhívás!

gallery/ikrek

Egy komoly teszt útkeresőknek:

mások ezt nézték legtöbbször

A Kanga-tréning Európa első számú szülés utáni regenerációs mozgásprogramja, mely kifejezetten az anyukák részére lett kifejlesztve.

Mit kell tudni erről a remek mozgásformáról?

 

Megerősíti a terhesség és szülés alatt meggyengült izmokat, fejleszti az állóképességet, a rugalmasságot, és kiválóan formálja a „kritikus” területeket.

Teszi mindezt úgy, hogy fokozatos terhelést nyújt a speciális igényeknek megfelelő gyakorlatokkal - nagy hangsúlyt fektetve agátizomzat, valamint a has izmainak helyes edzésére.

 

 

Tatorján Anna

okleveles Kangatrainer írása

gallery/kanga_index

A Kanga-tréning alapja a hordozós Kanga, mely egy nyolc alkalmas kurzusból, - majd az azt követő haladó órákból áll. Az anyukák tanfolyam-jelleggel sajátíthatják el azt a tudást, ami a szülés utáni biztonságos testedzéshez szükséges, többek között:

 

  • hogy hogyan hatnak ránk a terhesség okozta hormonváltozások…
  • … és hogy ennek milyen következményei vannak,
  • hogy milyen gyakorlatokat kell végezni a has-, hát-, gátizmok megerősítéséhez,
  • hogy melyeket kell kifejezetten kerülni.

 

Mindeközben a babák az órák nagy részét babahordozóban töltik az anyukájuk testén (kisebbek elöl a hason-mellkason, nagyobbak háton).

A Kanga-tréning szem előtt tartja a babák egészségét, kényelmét is, így szigorúan azanatómiailag helyes hordozásnak megfelelő, hordozási tanácsadók által ajánlott hordozók használhatók. Ezeket a trénerek biztosítják is, így nem akadály, ha az anyukának nincs saját hordozója.

A Kanga-tréning programja végigkíséri a nő életét.

 

KangaBurn már a terhesség előtt végezhető, - felkészíti, megerősíti a szervezetet, hogy egészségesen, jó kondícióban induljon a gyermekvállalás.

PreKanga a kismamáknak szóló torna, mely a várandósság időszakában végezhető. Fitten tart a terhesség alatt, ezzel jó közérzetet biztosít, és segíti a felkészülést a szülésre.

Hordozós-, Babakocsis- és Nordic Kanga már a kisbabával, a szülés utáni regenerációt, megerősödést hivatott biztosítani. A szülést követő 6-8 - császármetszés esetén 10-12 - hét elteltével kezdhetik el az anyukák a mozgást, mely segíti testük regenerálódását.

 

Lényegük és különlegességük abban rejlik, hogy az anyukák babájukkal együtt sportolhatnak, így nem igényel külön szervezést a baba felügyelete, az anyukának nem kell, hogy a tőle távol lévő babája körül járjon minden gondolata, hiszen a baba ott van mellette, teljes testközelben.

 

A regenerációs időszak elteltével, ha már nagyobb a gyermek, újra lehet kezdeni a

KangaBurn-t, melynek lényege a zsírégetés, alakformálás idő-hatékonyan!

 

Tatorján Anna

okleveles Kangatrainer

 

                              Információ és jelentkezés a képre kattintva:

Kanga