Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man

MEGOSZTÁS

Ikrek
Gyógyító állatok

Egy komoly teszt útkeresőknek:

MÁSOK EZT NÉZTÉK LEGTÖBBSZÖR:

Horoszkópod tábornoka

Párkapcsolat
gallery/astrology-taipei_03
... azaz:
te ismered a saját SZÜLETÉSI URALKODÓDAT?

 

Sokszor hallhattad már a fenti kifejezést, de talán mégsem vagy teljesen tisztában vele, hogy pontosan mit is jelent…

Mit értenek az asztromókus szakik azon, hogy egy böhöm égitesttől kapod a személyiséged nagy részét?

 

Nos… Minden jegyhez tartozik bolygó – van amelyikhez kettő is -, és van olyan bolygó, amely két jegyet is ural.

Nem olyan bonyolult  :)

 

Hogy mindez mennyiben érint téged, azonnal kiderül, amint sétát teszünk az Univerzumban

Farkas Andrea asztrológus segítségével.

Kik jöhetnek szóba?

gallery/gezegenler

A Vénusz például magának tudhatja a Bikát és a Mérleget, mégis két különböző elemet képvisel, két különböző arcát mutatja meg a szülöttekben. A harmónia, a béke keresése és fenntartása közös tulajdonság, de az egyiknél a racionalitáson – a másiknál inkább az értelmi-szellemi alapokon van a hangsúly. Az egyik szépen énekel, a másiknál térden állva kéred, hogy inkább táncolja el… és meg is teszi, - nem akárhogyan.

 

A Szűz szöszölése olyan távol áll az Ikrek lazaságától, hogy zongorázni lehetne a különbséget – mégis mindkettő a Merkúr gyermeke. 

gallery/karaoke-1023x420

Aztán nézzünk szét a másik oldalon is:

Minden uránuszi személyiségben megbújik valahol a Szaturnusz tartása és szilárdsága, (a Vízöntőnek két ura van: az Uránusz és a Szaturnusz) de a komolyságát jobbára elfedi a csörgősipkás bohóc álarca.

 

A Halak pedig igencsak érdekessé lenne a jupiteri beavatkozás nélkül… Talán beérné az akváriummal, és nem vágyná / ismerné a nagy vizek EGYségét.

A Skorpiók pedig épp a Marstól (mint a Plútó melletti másod-uralkodótól) kapják azt a plusz-tüzet, lendületet, amely annyira mélyen a felszín alá viszi őket, - és amely miatt képesek rohamtempóban regenerálódni, ha kell.

 

Na oké, de mire jó ez az egész? Hol van ebben az Ember?

 

A megszületésünk pillanatában készül egy „gyorsfotó az égről”, ez lesz a mi horoszkóp-ábránk,- itt dől el, hogy milyen aszcendenssel, és milyen csomaggal indulunk útnak.

Csomagunkat – tőle telhetően - segít cipelni a SZÜLETÉSI URALKODÓNK, az a bolygó, amely a felkelő jegyünket uralja:

gallery/stick_figure_question_mark_800_clr_7059

- Kos aszcendensűeknek segít a Mars

- Bika aszcendensűeknek a Vénusz

- Ikrek aszcendensűeknek a Merkúr

- Rák aszcendensűeknek a Hold

- Oroszlán aszcendensűeknek a Nap

- Szűz aszcendensűeknek ismét a Merkúr

- Mérleg aszcendensűeknek ismét a Vénusz

- Skorpió aszcendensűeknek a Plútó és a Mars

- Nyilas aszcendensűeknek a Jupiter

- Bak aszcendensűeknek a Szaturnusz

- Vízöntő aszcendensűeknek az Uránusz és a Szaturnusz

- Halak aszcendensűeknek a Neptun és a Jupiter

A jegyekhez tartozó bolygók (még a kártékonyak is) azon vannak, hogy tulajdonságaikkal erősítsék szülöttüket, - hogy átadják nekik azokat a jellemzőiket, amelyekkel Földi létben be tudják teljesíteni a vállalt feladatot – a sorsunkat.

 

A kapott segítség mértéke mindig nagyban függ attól, hogy megszületésünk pillanatában az aszcendensünk ura milyen jegyben és milyen házban állt… azaz: milyen a méltósági helyzete.

 

Vannak helyek, ahol a bolygó nem érzi túl jól magát – akad, ahol elvan, de nem tapsikol – és van, ahol roppant boldog. Ennek függvényében lesz valakinek rengeteg lehetősége, amit vagy ki tud használni, vagy nem… – és bizony előfordul fordítva is: azoknál, akik nulla lehetőségből, nulla adottsággal tudnak – nőiesen fogalmazva -  a guanoból aranyat csinálni.

 

Persze azért ehhez nem árt legalább egy exil-uralmi Jupiter…

gallery/1311281344-1w67_o

Egy nem túl fényes helyzetű, kártékony Szaturnusz-tábornokkal az élet legkevésbé sem habos süti – ám az ilyen Bak aszcendens hamar megtanulja értékelni azt, amit saját erőből elért, majd komoly kitartással (amit a születési uralkodójától kapott) sokkal többre viheti, mint az, akit elkényelmesít – netán hamis illúziókba ringat – egy kevésbé szigorú, de jótékony potentát.

 

A horoszkóp többi bolygója szintén az aktuális méltósági helyzetének megfelelően kezeli a rábízott életterületet, - hiszen nem csak a személyiség határozza meg az életutat - de azért egy pillanatra sem felejtik el, hogy ki a főnök :)

 

Nyilván ez ennél sokkal összetettebb (mert ha ilyen egyszerű lenne, akkor esetleg volna hitele egy két napos asztrológus-képzéseknek ;) ), és rövidesen induló sorozatunkban igyekszünk majd bemutatni a születési uralkodókat egyenként is, - hogy mindenki megismerhesse a sajátját – és benne kicsit saját magát.

 

Addig is: te már tudod, mi az aszcendensed? Ha nem, katt ide – és kiszámoljuk.

 

Ha tetszett az írás, oszd meg másokkal is