Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Megmentő vagy áldozat?

18.-án délben a Nap búcsút int a Vízöntőnek, és átballag a Halak jegyébe, ami nem véletlenül  a három legerősebben karmikus jegy egyike.  

 

A Halakról sokan sok mindent beszélnek ezoterikus körökben... mégis olyan keveset lehet tudni IGAZÁN.

 

Az őket körüllengő feeling nagyon sok bizonytalanságot rejt,  mint ahogyan a jegy ura - a Neptun - is hét fátyollal takarja az igazi szándékait.

 

Farkas Andrea asztrológus írása

asztrologiahoroszkop.wix.com

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man
Horoszkópszoftver

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is

Ikrek

Népszerű cikkeink:

Tudatos táplálkozás
Állati terápia
Családi minta
Önismeret
gallery/cristaltubes67

"Vannak emberek, akik megszállottan mások megmentésére teszik fel az idejüket, az energiájukat, s néha a méltóságukat is."

- Nógrádi Gergely -

gallery/bioresonanztherapie01
Tökéletes rend
mások ezt nézték legtöbbször:

Egy komoly teszt útkeresőknek

Örök szenvedély
gallery/piscesdeviation
gallery/6-josephine-wall-pisces-ocean
Elvis
Megmentő vagy áldozat?

 

Talán egyik sem – talán mindkettő. Attól függ, hogy a világot milyen szemszögből nézed, - hogy melyik oldalon állsz – és hogy átlátsz-e azokon a fátylakon, amiken ő.

 

Csak akkor érthetnéd meg igazán motivációit, ha te is képes lennél EGYségben gondolkodni, ha a mindennapi érzékszerveidet félretennéd – ha nem ÉRTENI akarnád a dolgokat, hanem egyszerű természetességgel te is RÁÉREZNÉL, hogy mi miért, és hogyan történik.

Ez már egy jóval magasabb frekvencia, amit képtelenség úgy befogadni, hogy közben a szilárd talajon állsz… sőt! megnyugtatlak: még lábujjhegyről sem fog menni. Ehhez olyan közeg kell, mint a víz:  befogadó, alkalmazkodó, korlátlan.

Halak…

 

  • önzetlen, önfeláldozó, intuitív, érzékeny, szelíd, gyengéd, bájos, romantikus, ragaszkodó, figyelmes, fantáziadús, idealista, művészlélek
  • irracionális, határozatlan, befolyásolható, önállótlan, depresszív, pótcselekvő, passzív, gyenge, szentimentális, mártír…

Csak úgy röpködnek a köztudatban pozitív és negatív kulcsszavak, miközben kívülről nézve csak egyetlen dolog ami biztos: a megfoghatatlan / meghatározhatatlan titokzatosság.

 

Ő az, akinél semmi sem az, aminek látszik.  

 

Azt hiszed, hogy mindenét odaadja – de nem tudod, hogy épp emiatt ő sokkal többet kap vissza, méghozzá abból a forrásból, ami számodra valószínűleg még jópár inkarnáción keresztül elérhetetlen marad.

Azt hiszed, leigázhatod – ám amikor számára ez már sok(k), úgy siklik ki a csapdádból, hogy az a te legfájóbb pontodon fog csattanni.

Azt hiszed, fogalma sincs a realitásról – pedig jobban tudja, mint te, hogy neki nincs arra szüksége…

Szerencséd van, mert lát benned olyasmit, ami csak szeretnél, ha meglenne – az ő szemében akkor is tökéletes leszel, ha a tükröd már mást fog mutatni. És a fantáziája szárnyán olyan világokba nyerhetsz betekintést, ahová nélküle sohasem juthatnál el.

gallery/pisces-symbols

Talán nehezen viseli a kudarcokat… Igen.  Mert ez a világ nem neki lett kitalálva… de ő még talpon lesz, amikor te már elbuktál – és a képzelete segítségével mindannyiszor újra- és újraéled. 

Míg te a sötétben vaklászva hiába keresed a kézzelfogható kapaszkodókat, addig ő önmagában találja meg a fényt,- és ha szépen kéred: világít majd neked is.

Talán gyengének tűnik a te erődhöz képest… talán sírva fakad, ha erélyesebben szólsz rá… de ő lesz az, aki szó nélkül felemel, és tart majd, ha legyengülsz, - és letörli a könnyeidet, mikor csak sírni lesz erőd.

Tehát: megmentő vagy áldozat?

 

Kérdezz meg erről egy Halak-szülöttet, - aztán próbáld meg értelmezni a válaszként megjelenő mosolyt az arcán. Valószínűleg ugyanezt a mosolyt látta Poncius Pilátus is, amikor kimondta az ítéletet – és szerintem ő sem tudott vele mit kezdeni :)

 

Drága Halak-szülöttek - ugyanilyen aszcendensű lévén nehéz lett volna ennél objektívebb írást összehoznom... és ezzel a videóval tiszta szívből kívánok boldog születésnapot Nektek!

Ökolábnyom
Stressz
Merkúr
Hírlevél