Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis
Párkapcsolat

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man

Figyelem! A cikk megosztói között novenber 18-án 2 db, névre szóló tiszteletjegyet sorsolunk ki!

 

Megosztáshoz katt a                betűre!

Egy komoly teszt útkeresőknek:

mások ezt nézték legtöbbször
gallery/nagykéz
kerekasztal-beszélgetés

Mai rohanó világunkban nehéz felismerni az értéket és a valódi segítő szándékot, - de a nyított lélekkel rendelkezők közül bizonyára kevesen vannak, akik nem ismerik

 

Dr. Papp Lajos szívsebész

 

nevét. A professzor úr orvos-szakmai, társadalmi, tudományos elismerései mellett könyveivel és előadásaival közvetíti az emberek felé azt az eszmét, amit ha mindenki magáévá tudna tenni, akkor a testi-lelki egészség megőrzése nem egy végeláthatatlan harc lenne, hanem szinte természetessé válhatna.


Farkas Andrea írása

Fenti gondolat eléggé utópisztikusnak tűnik... vagy mégsem?

 

Talán néhány éve (évtizede) még elnéző - vagy lenéző - mosollyal jutalmaztuk azt, aki a lélek tisztaságát, a szellem egyensúlyát, és a szeretetet összkapcsolta a testi panaszok enyhítésével (netán a teljes gyógyulással).

Szerencsére napjainkban már egyre ritkábban csodálkozunk rá, hogy mindezt nem házaló hittérítők és harsogó, önjelölt ezoterikus "mesterek" szájából halljuk, - hanem józan, racionális gondolkodással bíró, komoly szakmai tekintéllyel rendelkező orvosok mondják, sőt, ha kell: illusztrálják és alátámasztják.

Érthetően az egészségért alapítvány
gallery/csoportkep

Egy programra szeretnélek most meghívni, ahol nem egy, hanem rögtön három ilyen szaktekintéllyel is találkozhatsz, és ahol különleges közegben, nem  mindennapi módon juthatsz információhoz. Az

 

ÉRTHETŐEN AZ EGÉSZSÉGÉRT ALAPÍTVÁNY

 

szervezésében vehetsz részt egy előadáson, ami valójában egy kerekasztal-beszélgetés professzor dr. Papp Lajos szívsebésszel, dr. Csókay András idegsebésszel és dr. Darnói Tibor holisztikus orvossal.

 

- Létezik-e csodálatos gyógyulás?
- Van-e szerepe a hitnek, vagy Istennek a gyógyulásban és a gyógyításban?
- Gyógyítás, vagy spirituális megközelítés?

 

Többek között ezekre a kérdésekre keresik a választ a kerekasztal-beszélgetés résztvevői, akik mindhárman orvosok, mégis ugyanazon dologra más-más aspektusból tudnak rátekinteni.

gallery/drpapp
gallery/drcsókay
gallery/drdarnói

Dr. Papp Lajos                                  Dr. Darnói Tibor                                     Dr. Csókay Adrás

Dr. Papp Lajos Széchenyi-díjas szívsebész, a Pécsi Tudományegyetem nyugalmazott egyetemi tanára, valamint a Kaposvári Egyetem emeritus professzora.

Tudományos munkássága nemzetközi hírű, számtalan publikációja jelent meg a világ kiemelkedő szakmai lapjaiban.

 

2008-ig a PTE Szívgyógyászati Klinika Igazgatója volt, amikor is lemondott minden pozíciójáról és kérte nyugdíjaztatását, mert úgy vélte, hogy ami az egészségügyben történik az sem erkölcsileg, sem szakmailag nem vállalható.

Előadásaira személyesen is, és az internetes videómegosztó portálokon is ezrek kíváncsiak.

Dr. Darnói Tibor holisztikus orvos, komplementer medicina elkötelezettje.

Személyes és csoportos keretek közt - nem kizárólagosan, de döntően - daganatos betegek számára tart konzultációkat.

Ezek során feltárja a testi-lelki- szellemi folyamatok hátterét, miként őrizhető meg vagy állítható helyre az egyensúly, amely nélkül a gyógyulás nem érhető el.

 

A klasszikus medicina és az alternatív gyógymódok ötvözésével, gyakorlati útmutatóval, komplex terápiás javaslattal segít a betegségek megelőzésében, illetve a gyógyulás útjára lépni.

Dr. Csókai András idegsebész a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház idegsebészeti osztályának osztályvezető főorvosa.

A szakmai sikerek elismeréseként 2005-ben a Prima Primissima Díj közönségdíját kapta, 2015 március 14-én pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztje kitüntetést vehette át. A díjjal a népegészségügy terén kifejtett munkáját, új műtéti megoldásait jutalmazták.

Az idegsebész szakterületén egyedülálló módszerek felfedezője, aki számos könyvet írt már, és előadásokat tart országszerte.

 

Mindig őszintén beszél vívódásairól, a magyarságról, az orvoslásról, a hálapénz kérdéséről és mindig nyíltan kiáll hite mellett.

A kerekasztal-beszélgetést Novák Csaba vezető coach, és Varga Tibor humanológus, tanító előadásai teszik még különlegesebbé „Valós motiváció a változtatáshoz, gyógyuláshoz", illetve „Az érzelmeink támogatói vagy akadályozói a változtatásnak, gyógyulásnak” címmel.

Érthetően az egészségért alapítvány
A téma, amit a mostani előadás során együtt körüljárnak: a felelősség.


Felelősek vagyunk saját életünk minőségéért, vagyis: mit kell és lehet tenni az életünk megváltoztatása érdekében, milyen kapcsolatban állnak ezek a kérdések a betegséggel, mi kell a gyógyuláshoz, mi az értelme az életnek és a halálnak, milyen szerepe van a hitnek egészségünkben és betegségünk idején.


Aki részt vesz az előadáson, lelkileg feltöltődve, új impulzusokkal indulhat haza, és új tudással arra vonatkozólag, hogy saját élete és boldogsága érdekében milyen lépéseket kell tennie. Mert, ahogy az előadók mondják: senki se kívülről várja a változást, amíg saját maga nem hajlandó tenni ennek érdekében!

Az előadás időpontja:

2016. november 22. 19:00

 

A helyszín:

Lurdy Ház Rendezvényközpont

 

1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

Információ: Szekér Enikő: 06-20/ 540 - 1101

szeker.eniko@erthetoen.hu


Jegyelővétel a Ticketportal országos jegyirodahálózatában és online IDE KATTINTVA

ticketportal
Hírlevél