Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis

Miről árulkodik

Justin timberlake aláírása?

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man
Horoszkópszoftver

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is

Ikrek

Népszerű cikkeink:

Tudatos táplálkozás
Gyógyító állatok
Családi minta
Önismeret
gallery/cristaltubes67

Beszédes aláírások: Justin Timberlake

A grafológia a kézírás egyéni jellegzetességeit vizsgálja, s a tanult sztenderdtől való eltérések alapján von le következtetéseket a személyiségre nézve. 

Vajon miről árulkodik Justin Timberlake írása?

- Podonyi Hedvig írása -

 

Hogy ő a nők egyik kedvence, azt az is mutatja, hogy a Teen People és a Cosmopolitan olvasói egyaránt megajándékozták már a Legszexisebb Férfi címmel.

Egy tehetségkutatón bukkant fel először, kilencévesen, és azóta gyakorlatilag töretlen pályát futott be - nem elég, hogy énekesként, továbbá dalszövegíróként, zeneszerzőként és lemezproducerként komoly sikereket könyvelhet el: színészként is befutott. Szabad ideje nagy részét golfozással tölti.

Már ránézésre szembetűnik aláírásában a lendületesség és a nagy gesztusok sajátságos együttese; az óriási élményigényt jelképező hatalmas hurok a bal oldalon. Utóbbi egyébként a közép- és felső zónában marad, vagyis nem elsősorban anyagi biztonságigényt fejez ki, hanem afféle "ide nekem az oroszlánt!" hozzáállást. 

mások ezt nézték legtöbbször:

Egy komoly teszt útkeresőknek

gallery/n79d37fb2893b428f7ea4ed3b07a84096-
gallery/justin 1

Timberlake írásméretéről nincs adatunk, de a kivitelezésmód egyéb jellemzői

arra utalnak, hogy nagyon kicsi nem lehet. Aki így ír, teret szeretne foglalni a világban, és néhány keresetlen mozdulattal "oda tudja tenni" magát, ahová mások esetleg csak kínkeservvel kapaszkodnak fel.

 

Gyorsan, egyszerűen, magától értődő módon képes dönteni és cselekedni. Nem aggályoskodó alkat,  és amint az aláírás egyedi elrendezése is mutatja: kreatívan gondolkodik.

Figyelmét inkább a lényegre igyekszik irányítani, mintsem az apró részletekre, jól átlátja az aktuális folyamatokat. Ad a külsőségekre, de e téren sem túlkontrollált - néhány jellegzetességgel megjegyezhetővé teszi megnyilvánulásait,azután már csak "hagynia kell", hogy hassanak...

 

Érdekes, ahogyan családnevének óriási T-jével tulajdonképpen két térfélre osztja a grafikumot - s ezzel mintha csak azt a kettősséget jelenítené meg, amit tevékenységének két fő iránya, a zene és a színészet  jelent számára.

gallery/justin 2
gallery/justin 3
gallery/justin 4

Bár szögesedéseket is látunk írásában, ezek főként a felső zónás hurkokban jelennek meg - a tudatos szellemi erőfeszítés, a vitakészség jeleként. Máskülönben viszont íves, magabiztos vonalakkal halad előre.

 

Szereti ha simán, konfliktusok nélkül érhet célt, s ennek érdekében magabiztosan képviseli álláspontját. No és, csak annyit mutat magából, amennyi az adott helyzetnek megfelel.

Nézzük csak meg, mekkora árkádos vonallal zárja ki (a külvilágot szimbolizáló jobb oldalon) a számára nem kívánatos hatásokat, és rejti el tágabb környezete elől intim szféráját, valódi énjét.

 

Mindezt pedig olyan természetes lazasággal, kedvességgel képes tenni, hogy sokan talán észre sem veszik távolságtartását és azt, hogy épp hárított.

 

Szenvedélye, a golf egyébként valóban óriási szerepet tölthet be életében; erre utal, hogy egyszerűsödő aláírásában a "golfütő-motívum" mindinkább önálló életre kel.

 

- Podonyi Hedvig -

 

Ha olvasnál egyéb érdekességeket a kézírásról, vagy érdekel a grafológia: ide kattintva akár online is megtanulhatod minden csínját-bínját. 

gallery/www.tvn.hu_34f5a16d41cd33a8bcd47a4370e3ce0e