Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

gallery/schumacher_1
Schumacher horoszkópja

"Mögötted lesznek sokan, fogják a kezed gondolatban. Ha mégsem neked ragyog a nap, belül úgyis tudod.

Aki igaz szívvel küzdött, nem kell fejet hajtania, mert övé a múlt, jelen és jövő, s minden igaz diadal."

- Michael Schumacher - 

Egy jól beállított horoszkópból bármi kiolvasható, ám mi nem fogunk magánéletekben vájkálni. A cikkekkel a célunk csupán annyi, hogy az asztrológia iránt érdeklődőknek alátámasszuk a – médiában bárki számára elérhető – életeseményeket, valamint rámutassunk a radixban található jelzésekre, együttműködésekre.

 

Kezdjük is egy olyan ember képletével, akiért néhány éve egy egész világ aggódik,– akinek balesete (és az azzal járó élethelyzet) nem csak a sportágért rajongókat rendítette meg.

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man

MEGOSZTÁS

Ikrek

Népszerű cikkeink:

gallery/sumi
Állati terápia
gallery/cristaltubes67

Egy komoly teszt útkeresőknek:

MÁSOK EZT NÉZTÉK LEGTÖBBSZÖR:

Sorozatunkban neves emberek képletét „pofozzuk helyre” egy különleges technikával, amelyet kizárólag Akadémiánk keretein belül lehet elsajátítani.

Az asztrológiát (és a Schőner–módszert) ismerők jól tudják, hogy a világhálón található horoszkópok nagy része egyáltalán nincs korrigálva, ellenőrizve… többségük még nyomokban sem tartalmaz szakmai alapokat.

Mi másfelől közelítünk :)

Szem előtt tartva, hogy a hírességek különböző mértékben óvják a magánéletüket: nyilván korlátozottak a lehetőségeink ahhoz képest, hogy az önként asztrológushoz fordulók valós múltbéli adatokkal segítik a pontosítást.

 

Jelen esetben kénytelenek vagyunk a bulvársajtóban megjelenő cikkek alapján, morzsánként összeszedni az információkat, dátumokat – és ezek alapján mondani okosságokat :)

Michael Schumacher 1969. január 3.-án született 
Bak Nap–jeggyel és Ikrek aszcendenssel.

 

Előbbiről többek között a karakteres arcvonásai,– utóbbiról a levegős jegyekre annyira jellemző lenőtt fülcimpák árulkodnak.

 

A Bak ambiciója és az Ikrek nyughatatlansága megspékelődik a Plútó–kvadrát által egy adag Skorpiós szenvedéllyel, kíméletlenséggel, ami jónéhányszor elég nyilvánvalóan előtérbe került a versenypályákon és ami sokszor segítette győzelemre.

gallery/sumi1

Mind a Plútó, mind a Merkúr együttműködteti az I–es házat az 5–össel,– azaz a személyiségét összeköti a sporttal, a kockáztatással, – az Uránusz, a Vénusz és a Jupiter pedig látványosan megmutatja, hogy hogyan, miért lett ebből hivatás.

 

26 éves korában a Merkúr (mint születési uralkodó és házasságjelölő) szextilbe kerül a VII–es házcsúccsal, ekkor kötötte össze életét papíron is Corinnával.

 

És ha már itt tartunk: ugyanez a Merkúr Schumi 28 éves korában jegyet vált (átballag a Bakból a Nyilasba), és az ezzel járó mínusz egy / plusz két évben megajándékozza a két gyönyörű gyermekével.

Általános pénzügyi helyzetéről többek között egy (változékonyságában is erősen szaporító) uralmi Hold – ingatlanhelyzetéről a (tekintélyes, – a Bak jegyében többnyire patinás) Nap – nyilvánossághoz való viszonyáról a (szerencsés, de néha túlzó) Jupiter árulkodik.

 

Úgy sejtem, hogy sokan kezdték el azonnal 8–as házat vizsgálni… egyrészt a sajnálatos tragédia miatt, másrészt az is vitathatatlan, hogy a F1 pilóta egész pályafutása alatt gyakorlatilag balesetveszélyben élt.

Vajon észrevettétek–e, hogy a szaturnuszi uralmon kívül mi minden kezeli még ezt a területet? A fokszámok (és a tesztelések) szerint Merkúr, a Vénusz, a Neptun, a Nap, a Hold… Kulcsszavaink ezek alapján a csonttörések (Szaturnusz a Kosban leginkább koponya), – a sportbaleset, – a hosszú kórházi tartózkodás, – a kóma, – a beszéd és a mozgás „vége”, – a nyilvánosság „halála”, – és annyira szerencsés végkimenetel, amennyit egy duplán peregrin helyzetű Nap ki bír préselni magából. Ez pedig igazából nem sok... :( de annyi mindenképp, hogy életben maradt.

 

A Bak jegye miatt valószínűleg hosszan tartó és lassú javulásra lehet számítani (bár ehhez nyilván nem kell asztrológus–oklevél), de sok millióan bízhatunk abban, hogy az együttesen küldött pozitív energia és a képletében lévő királyi méltóságú Mars minél többet visszaadhat a tekintetébe régi fényből.

 

Ha a cikkben előforduló bármely asztrológiai kifejezés, vagy összefüggés megértése gondot okoz számodra: kattints ide, kérdezz, szívesen segítek :)

Ha meg szeretnéd tanulni a módszert, ami könnyebbé teszi a születési idő bepontosítását és a horoszkóp megértését, kattints ide.

 

Elvis
Szex
tabu