Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis
Párkapcsolat
Elvis
richard gere

Ha Richard Gere-re nézünk, a fizikuma egy éteri minőséget mutat, ahol az arányok egy nagyon mély belső egyéniségről - és annak harmóniájáról árulkodnak. 

 

Holisztikusan megközelítve egy embert, annak lehetünk tanúi, ami a megnyilvánulatlanban láthatóvá válik: hogy mennyire képes valaki (meg)élni a teljességet (Halak MC). Minden ember születésileg teljes - de ezt sajnos nem tapasztalhatjuk meg addig, amíg meg nem értjük és fel nem oldjuk születési konstellációinkat. 

 

Dobos Erika Erzsébet írása

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man
Horoszkópszoftver

Ha tetszett a cikk, oszd

meg másokkal is

Ikrek

Népszerű cikkeink:

Tudatos táplálkozás
Gyógyító állatok
gallery/boldog_csalad
Önismeret
gallery/cristaltubes67

"A gyűlölet, a harag és a kínzás nélkül előrehaladhatunk egy olyan vízió felé, amely mélyebb és tisztább, és ahhoz mutat utat: miként élhetünk egymással, segítve és átkarolva egymást. "

- Richard Gere - 

mások ezt nézték legtöbbször:

Egy komoly teszt útkeresőknek

gallery/richard-gere-richard-gere-8694635-550-499
gallery/gere1

Ha munkásságát veszük figyelembe, azt láthatjuk, hogy minden filmjében, alakításában egyedit alkotott, talán azért, mert a személytelen ÉN benne van: képes felölteni a potenciális "maszkokat", - a különböző személyiségek álarcait anélkül, hogy egy merev karakter elferdítené. 

 

Életútját, tevékenységét követve azt gondolhatjuk, hogy nem véletlenek a meditációs elvonulásai - és felvállaltan a buddhizmus felé való fordulása sem.

 

A szeméből átragyogó bizonyosságról tett tanúságot akkor is, amikor második házasságából született gyemekét is a buddhizmus arany középútja felé fordította. 

Ha a kapcsolatait tekintjük akkor képzeletünkben megjelenik egy életbe sűrített több-inkarnációs tapasztalat: újra végigjárja az utat, de mind csak ismétlésként, hogy végérvényesen felülemelkedjen a kiszolgáltatott érzelmi függőségen (Rák aszcendens). 

gallery/5ec8abcac2aa0c1b661926e54425d949

A Dalai lámával való baráti kapcsolata tetőzte be és igazolta létének helyes irányát, - megértései és megélései nem fordították el attól, hogy nyíltan szót emeljen a Tibetben történtek igazságtalansága ellen.

 

Mi ez, ha nem a "nem ártó, nemes Harcos" magatartása? Olyan harcosé (Mars a Rák jegyében), aki nem nyúl fegyverhez, de nem is rejti véka alá a véleményét (Merkúr a Mérlegben). 

 

A Teljességet nem sokan tudják közelíteni, - vagy mások felé közvetíteni - de azoknak, akiknek ez sikerül, meg sem kell szólalniuk - hiszen életük maga a példa. 

Megmutatja nekünk, hogy az egyensúlyban lévő pillanatnyi Richard Gere - mint manifesztálódott pöttye az Univerzumnak - hogyan képes "bölcsként uralkodni a csillagain" - feloldva születési képletének nehézségeit. 

 

Minden Szűz életfeladata, hogy felemelje a fejét,- ne a sarat nézze, hanem az eget,- és számukra az igazi kivezető út a spiritualitásban rejlik. Kitörés az anyag fogságából – FELFELÉ. 
Gere tolmácsolásában már nem is tűnik olyan utópisztikusnak, hogy józan ésszel tiszta szívvel és hittel sikerül egy olyan jövőt álmodni az emberiségnek, amelyben az EGÉSZsÉG - tudat kapható lesz majd vény nélkül. 

gallery/gere4

Richard Gere képlete az

astrotheme.com 

adatai alapján