Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis
Párkapcsolat

...avagy: vannak-e az asztrológiai jegyeknek sajátos külső megnyilvánulásai?

A rövid válasz: természetesen igen. A hosszabb: azért ez nem ilyen egyszerű :)

Ahogyan a belső tulajdonságokat, úgy a kinézetet sem lehet beskatulyázni 12 részre,- gondold el, milyen ijesztő is volna, ha közel 584millió ember ugyanúgy nézne ki...

Mennél - aztán jönnél szembe... még viccnek is rossz :)

 

Ettől függetlenül kétségtelen, hogy vannak jellegzetességek, amelyek értő szem számára rámutatnak az aszcendensre vagy a Nap-jegyre. Hogy mikor melyikre, az egy másik, hosszabb írás témája lehetne, amiben taglalni kéne a fényszögeket is - most ezt egyszerűsítsük le annyira, hogy a főbb vonásokat, ismertetőjegyeket, érdekességeket megemlítjük. 

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man

HA TETSZETT A CIKK, OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Ikrek

Népszerű cikkeink:

Állati terápia
mások ezt nézték legtöbbször

Egy komoly teszt útkeresőknek:

Bika:

Nem egy idegbeteg fajta...és ez a külsején is meglátszik. Csak semmi kapkodás, semmi felesleges mozdulat,- csak szépen, megfontoltan. A Koshoz képest indulj lefelé a testen: a Bikák fő ismérve a nyak - vagyis inkább annak hiánya, hiszen olyan rövid és vastag, hogy már-már szinte nincs is. Kicsi száj, - két oldalán gödröcskével, amit a művelt magyar "grübedlinek" nevez -  kicsi fül, kicsi orr - viszont nagy és enyhén kidülledő szemek, melyekből hihetetlen szelídség árad.

 

A homloka nem túl magas, hengerszerűen domborodik. A vénuszi harmóniának egy nyugodt verzója sugárzik belőle: az ANYAG stabilitása, biztonsága. Keress valahol egy képet Stuart Máriáról, - vagy mutatok egyet én Penelope Cruz-ról. A Vénusz adta szépség mindkettőnél befigyel, és rajtuk maradéktalanul megtalálod a Bikák összes jellegzetességét. 

Ikrek:

Őket elég hamar ki lehet szúrni a tömegből: ha látsz olyat, aki úgy jár-kel, hogy közben erősen lengeti a karját, majd beszélgetés közben vadul gesztikulál (szinte elmutogatja azt, amit mond, érez, vagy gondol), akkor kezdjél gyanakodni.

Ha mindehhez még sportos testalkattal is rendelkezik, nincs fülcimpája - és a tekintete ide-oda ugrál, mintha minden pillanatban keresne valamit... nos, minden bizonnyal egy Ikrekkel hozott össze a jósorsod.

 

A hölgyeknek nem adatott túl markáns mellbőség (sőt! - de legalább nincs útban), - az urakat a kiálló, hegyes ádámcsutka árulhatja el. Szeretem példának hozni Hillary Clintont és Sandra Bullockot - vagy épp Jean Paul Belmondo-t - ők kinézetre is nagyon látványosan Ikrek vonulat.

Rák:

Ami elsőnek feltűnhet, az női vonalon a dús kebel, - a férfi vonalon pedig a bajusz/szakál viselete (fordítva sokkal feltűnőbb lenne, de talán kevésbé tipikus...).

Az arc formája utal az uralkodó bolygóra: kissé ovális-kerek, mint a telihold. Apró szemei az arc szélein, elég távol helyezkednek el, és biztos lehetsz benne, hogy rád figyel, ha veled kommunikál,- mi több: emlékezni is fog arra, amit mondasz (még akkor is, ha te inkább megfeledkeznél róla).

 

A fiatal Rákok igen erőteljes vonzerővel bírnak,- és még az évek múlásával rájuk rakódott súlyfeleslegnek is van egyfajta magnetikus bája. A férfiak feminin tulajdonságokkal rendelkeznek,- van nő, akinek ez bejön... A többiek pedig próbáljál meg élvezni, hogy a fickó érzelmes, ráadásul esetleg szívesen mos-főz-takarít helyettük.

Felismered a képen a hölgyet és a kissé felturbózott Rák-jellegzetességet?... :)

Oroszlán:

Ha háttal állsz az ajtónak, akkor is tudni fogod, hogy belépett. Megváltozik a légkör. Ha megfordulsz: olyan embert látsz, aki méltóságával, előkelőségével eléri, hogy jobban megnézd magadnak.

Nem csak a bemutatkozáskor, hanem mindig a szemedbe néz, ha hozzád beszél - nyíltan, értelmesen - és ez a nézés sokszor eléri, hogy te fordítsd el előbb a tekintetedet a kívánatos, érzéki szájáról. Az egyenes tartás a külsőre és a belsőre egyaránt igaz, - a felemelt fej jellemző, a "magasan hordott orr" csak akkor, ha ezt kivívtad magadnak valamivel.

 

Ha váratlanul elhívod egy sétára, számíts rá, hogy meg kell várnod, míg lecseréli az otthoni ruhát egy elegánsabbra... és ha még mindig bizonytalan vagy a jegyet illetően: vidd el ebédelni. Ahogy egy Oroszlán eszik (fal, zabál), úgy senki. Apropo, séta: a láb a leggyengébb pont. Ne erőltesd a dolgot.

Szűz:

A merkúri jellegzetességek itt is megvannak:például a  vékony alkat - a Szűz nő maximum a combja vastagságával és a melle méretével nem lehet megelégedve... de ő ritkán elégedett bármivel, - persze ez már más kérdés.

A hosszúkás arcforma, a magas homlok és a vékony szálú haj mögött komoly szellemi tartalékok vannak, amit hajlamos elrejteni a bizonytalanságot árasztó megmozdulásaival, és a bizalmatlanságot sugárzó tekintetével.

 

Amire nyugodtan alapozhatsz, ha találgatnod kell, az a pengevékony ajkak, a hegyes áll-forma, és a Mona Lisa-szerű mosoly. A férfiak Bruce Willisre - a nők Marlene Dietrich-re (és Mona Lisára) hajaznak leginkább. 

Mérleg:

Legelőször nyilván a szépsége fog feltűnni. A harmonikus arcberendezésnek csak egy rossz helyzetű Vénusz tud betenni... de ha mosolyog: a két oldalon lévő gödröcske akkor is elárulja. Kicsi, formás fülek - fülcimpa nélkül.

A termete is formás (különösen fiatal korban), az idő múlásával viszont deréktájra szívesen rakódik egy kis felesleg. Utóbbit neki megemlíteni semmilyen korban nem ajánlott, mint ahogyan a célzásokat is kerülni kell, ha kicsit rosszabb formában van.

 

Ő az, akivel nemigen tudsz vitatkozni, mert egyszerűen elvonul, mielőtt eldurvulna a helyzet. Bármikor kérhetsz - és kaphatsz tőle divat-tanácsokat. Jó példa a Mérlegek kinézetére Jennifer Aniston és Leonardo DiCaprio.

Skorpió:

Tudjuk, hogy végletes - ez azonnal látható is: vagy nagyon magas, vagy nagyon alacsony. Hosszú felsőtesthez képest rövid lábak, amíg ül, azt hiszed kosárlabdázó, aztán meglepődsz, hogy állva a válladig ér... Azt hiszem, Danny DaVito-val mindent elmondtam erről :)

Aztán: emlékszel még Leonyid Brezsnyev elvtárs szemöldökére? Na - ez is nagyon árulkodó. Meg az alatta lévő szúrós tekintet, amitől olyan érzésed támad, hogy azt is látja, mit gondolsz.

 

A vasakarat és a harciasság majd esetleg csak később tűnik fel - ám akkorra már megszeretted, elfogadtad - hiszen néha olyan angyali tud lenni...már amikor épp nem akarod megölni a kiszámíthatatlansága miatt.  Akár nő, akár férfi: a szexuális kisugárzását nem lehet nem észrevenni.  

Nyilas:

Ők a világ legkedvesebb emberei. Iszonyú sokat beszélnek - leginkább önmagukról, ez a téma sosem unalmas számukra,- és gyakran eltúlozzák önnön fontosságukat (is).

Termetük atlétikus, nyúlánk, izmos... de a vállszélességükkel nemigen dicsekedhetnek.

Hízékonyak, ha nem ügyelnek a kényelemben eltöltött évek alatt az étkezés-mozgás egyensúlyára. Idősebb korban is fiatalosnak látszanak,- így is érzik magukat... a Jupiter segít, hogy ne törje őket agyon a sok gond, ami lélekben és testben öregíthetne.

 

Fülcimpájuk igen méretes és csigavonalas. Szinte sosem látsz Nyilast régi évjáratú autóban, minőség alatti használtruha-üzletben, vagy cikis helyzetben.

Ben Stiller például minden téren elég tipikus Nyilas :)

Bak:

Szögletes, szikár, csontos termet,- kevés közöttük az elhízott. Magas a homlok, de inkább halánték felől kopaszodik.

A karakteres arc, a kiugró csontokkal remek smink-alap - nemigen lehet eltéveszteni a pirosító helyét - nagyon jó példa erre Naomi Campbell. A modell hölgy nem a Bak aszcendensétől mozog kecsesen...

 

A sok lelki teher hamar meghajlítja a gerincet, a tartás sem túl elegáns, a lesütött szem is árulkodó. A száj keskeny, kesernyés alapállású, az áll hegyes.

 

Bak férfinak is (akárcsak az Ikreké) igen látványos az ádámcsutkája. Viszont remekül érti - és alkalmazza az angol humort, és pillanatok alatt el tudja rontani a legvidámabb társaság hangulatát is egy oda nem illő megjegyzéssel. Nem is ezért szeretjük...

Vízöntő:

Aki egyértelműen kirí a környeztéből. Szolidabb esetben is a nagyon világos haja-szeme-bőre árulja el... extrémebb formában a haj kap egy kis kék (netán zöld/lila/piros) színezetet. Nem kifejezetten a megbotránkoztatás a cél, inkább a "felvállalom, hogy bátor és más vagyok" gondolat. 

Pupillája nagyságát és a szeme színét is mintha változtatni tudná... többek között ezzel is ledöbbenti a vele szemben állót. Őt illetően senki sem közömbös: vagy elfogadják és nagyon szeretik - vagy épp ellenkezőleg,- de senkit sem hagy hidegen a létezése. Őt persze ez szórakoztatja...

 

Apropó, szórakozás: a széles ajkai miatt egyik legjellemzőbb látható tulajdonsága, hogy nevetés közben kilátszik a felső fogsor feletti íny. Ha találsz egy sztárfotót Farrah Fawcett-ről, azon leellenőriheted a külső jegyeket - de például Abraham Lincoln kívül-belül Vízönő volt.

Halak:

Kétféle formában létezik: a molett, hízásra hajlamos jupiteri - vagy az éteri vékonyságú neptuni alakban. Mindkettő álmodozó, aki nedves, ártatlan tekintettel nézi a világot, és hanyag, lomha mozgással közlekedik.

Pisze orrával kiszagolja a legkönnyebben járható utat, és erotikusan húsos ajkával, méla mosolyával ráveszi a prédát, hogy behódoljon és segítsen rajta. Arca nemigen öregszik, és egy óriáscsecsemőre emlékeztet.

 

Antonio Banderas - sok nő álma is - Halak aszcendensű, míg a női vonalon Whitney Houston inkább a szenvedélybetegséggel hozta a formát.

Családi minta
Önismeret
Putyin
Numerológia
Schumacher
gallery/cristaltubes67
gallery/0_80cab_f9ca24e1_l.jpg
gallery/pvad1oa1
Kos:

Az izmos, atletikus termet alap, - de az igazi jellegzetességeket a fejen találod. A metszőnek ható orr-vonal, a villogó tekintet és az erős fogazat egyértelműen a harciasság, az előretörés jelképe. Képzeld magad elé, hogy akkora lendülettel halad a célja felé, hogy a menetszél szinte elkoptatja a haját... ettől van a magas homlok (rajta "marsikus" dudorokkal), és általában ebből az irányból kopaszodik is.

 

Mégis a legjellemzőbb, hogy ők azok, akik nem ússzák meg az életet fejsérülés nélkül - úgyhogy nyugodtan kezdj el gyanakodni, ha fejen lévő forradással, heggel találkozol - de életük meghatározó történéseiben is szerepet kapnak a "vállon felüli" dolgok. Louise Amstrong (Kos Acs.) a meggyengült arcizmok miatt hagyott fel a fújással - Lenin sorozatos agyvérzésekkel küzdött - Osama Bin Laden-t pedig (ha igaz a krónika) fejbelőtték. 

gallery/2331721
gallery/penelope
gallery/hillary-clinton-book
gallery/pamelaanderson
gallery/madonna_mdna_vanity_fair_2008_photo_picture_png_by_confessiononmdna-d7jzzti
gallery/mona_lisa_0_9_by_artproone-d9i3m7c
gallery/jennifer_aniston_png_by_princessxsnape-d4q0pxe
gallery/tumblr_inline_o3pv8qvfgl1qlq63p_400
gallery/20_bstiller-silo_250x375
gallery/naomi-campbell-for-love-republic-ss-2012-001
gallery/abraham_lincoln
gallery/7300ee3a
gallery/10516868_672111759544817_5732185260910875605_n
Neked is vannak kérdéseid az asztrológiával kapcsolatban?

 

Egyre több ember érdeklődési körébe kerül bele a téma - ám ezzel egyenes arányban (nagyrészt az interneten önjelölődött horoszkópusoknak köszönhetően) a tévhitek, a félreértések is egyre gyakoribbak.

 

Ha vannak homályos pontok, amikkel szeretnél tisztába kerülni, szeretettel várunk a "TABUK NÉLKÜL " Facebook-csoportban.

Ide kattintva tudsz hozzánk csatlakozni:

 

Tabuk nélkül - az asztrológiáról

gallery/hirlevel-kuldes1