Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis
Szeretnél sikeresebb lenni?

kiss zoltán zéro numerológus írása

 

Az élet célja a változás. 

Mindig az a probléma, ami nekünk túlságosan fontos, ezt persze a környezetünk is megszenvedi, és ezért nem működik jól az életünk valamelyik területe.
A numerológia abban tud segíteni, hogy felismerhesd a személyiségedben meglévő problémákat, és utat mutat, hogyan, miben kell változnod, változtatni a gondolkodásodon, hozzáállásodon, s akkor nem esel bele mindig ugyan abba a

gödörbe.

“Nem kell kétszer elválni, hogy a harmadik házasságod jó legyen”.

 

Ha elindulsz a változás útján, az életed, a magánéleted is sokkal jobban fog alakulni, és ezzel rengeteg időt, bánatot spórolhatsz meg.

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man
Horoszkópszoftver

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ikrek

Népszerű cikkeink:

gallery/szalkasito_etrend_noi_dieta
gallery/vezetokepzes_onismereti_trening_modul

Egy komoly teszt útkeresőknek: 

mások ezt nézték legtöbbször
gallery/istock_000001285627small

Ismerd meg a buktatókat a numerológia segítségével!

numerológia
A Sorsmisszió számod mutatja az életfeladatod és azt is, hogy melyik személyiség típusba tartozol.

 

Add össze a születési dátumod számait egyenként és a kapott kétjegyű számot összeadással egyszerűsítsd egy számjegyre.

 

Példa: 1982.06.12.=29=11=2

gallery/lovenumerology1359482881

Sorsmisszió: 1 - Légy jó főnök!


A probléma: Vezetőnek születtél de nem mindegy, hogy felnéznek rád és tisztelnek a tudásodért, vagy a tökéletesség mániád és uralkodási vágyad miatt, és ha nem tudsz semmi értéket felmutatni, inkább lenyomsz másokat, hogy föléjük kerülhess.
A megoldás: Képezd magad, ne akarj mindig tökéletesnek mutatkozni és másoktól se várd el. Légy határozott, következetes, de nyugodt, méltóságos, megértő, és megkapod az elismerést!
 

Sorsmisszió: 2  - Légy határozott! 


A probléma: Egy segítőkész, érzelemgazdag személyiség vagy, de ha nem vigyázol, az önbizalom hiányod miatt a világ, és mások uralkodni fognak rajtad.
A megoldás: Meg kell tanulnod nemet mondani, és barátkozz meg a gondolattal, nem fog mindenki szeretni. Nem kell, hogy szeressenek, tiszteljenek, ha van miért! Legyen miért.
 

Sorsmisszió: 3 - Lassíts!!


A probléma: Vág az eszed, mint a borotva, tele vagy ötletekkel, minden érdekel. Lelkesítő kolléga vagy főnök vagy, ám vigyáznod kell, nehogy szétforgácsold magad. Az áhított sikerért, népszerűségért nagy árat fizethetsz.
A megoldás: Ne terheld túl az idegrendszered a túlzott pörgéssel. Tanulj meg lazítani és jobban odafigyelni a melletted álló, téged segítő, szerető, lelkesítő személyekre, mert elveszítheted őket.

Párkapcsolat
gallery/7387890

Sorsmisszió: 4 - Csak optimistán!


A probléma: Amit megígérsz, az készpénznek vehető. Hajlamos vagy azonban túl racionálisan gondolkodni, nagyon kritikus vagy, és mindig a rosszabbra készülsz.
A megoldás: Próbálj meg nyitni egy kicsit a spirituális világ felé és megérteni, ha mindig a legrosszabbra gondolsz, akkor azt fogod bevonzani. A beszélgetéseid ne a panaszkodásról szóljanak!

 

Sorsmisszió: 5 - Készíts terveket!


A probléma: A szerencse gyermeke vagy, aki lazán és könnyedén veszi az életet, rugalmasan fogadsz minden változást, és csak akkor ijedsz meg, ha a hosszú távú elköteleződés kérdése kerül terítékre.
A megoldás: Ne félj a felelősség vállalástól, ne félj a párkapcsolattól sem, mert valami nagyon kimaradhat az életedből. Ismerd fel, hogy a hosszú távú tervek segítenek irányt adni az életednek, és jelentősebb sikerekhez vezetnek.
 

Sorsmisszió: 6 - Dönts!


A probléma: Kedvességet, harmóniát, szeretetet adsz a világnak, segítőkész vagy, de visszavársz. Azzal viszont már lehetnek problémáid, hogy a belső egyensúlyt, biztonságot, határozottságot magadban is megteremtsd.
A megoldás: Ne akarj túlzottan megfelelni a külvilágnak. Az önzetlen szeretetet adás a legjobb dolog: úgy adok szeretetet, segítséget, hogy nem várok vissza, ez téged fog erősíteni!
 

Sorsmisszió: 7 - Érezz, szeress!


A probléma: Kitűnő szellemi képességekkel rendelkezel, sokra viheted, és sokat adhatsz a világnak. Küldetéstudatod van, de túl magasra teszed a lécet, túl szigorú vagy önmagadhoz, és háttérbe szorítod az érzelmeid.
A megoldás: Tanuld meg önmagad és másokat is jobban szeretni. Ne félj kimutatni az érzelmeidet, kapcsolódj jobban másokhoz, ez a karrieredben is sokat segíthet!

gallery/www.tvn.hu_c06345995fd9cacccb6e65287ab9231c

Sorsmisszió: 8 - Az Erő veled van!


A probléma: A tűz, a kitűnő ösztönök, az akarat a karrier száma. Nem mindegy azonban, hogy a lendületed és az alkotóerőd hogyan és mire, jóra vagy rosszra használod.
A megoldás: Sportban, a sze(x)relemben vezesd le fölösleges energiáidat. Ne harcolj mindig a világgal, mert a világ soha nem fárad el!
 

Sorsmisszió: 9 - Ne háborogj!


A probléma: A világ tökéletesítésére születettél és megkaptad az ehhez szükséges szellemi képességeket is. Azonban sok elfojtott agressziót cipelsz magadban, a folyamatos zsörtölődés pedig mindenkit idegesít.
A megoldás: Fogadd el, hogy a világ, és semmi sem tökéletes. Vállald fel a konfliktusokat, és megtalálod amire a legjobban vágysz, a harmóniát, a belső békédet.

gallery/unnamed (1)
gallery/unnamed (2)

Baráti üdvözlettel: Kiss Zoltán Zéro

 

Egy különleges ajánlat számodra:

Elkészült az új, szuper számmisztikai kalkulátor, amivel a személyes életed jobbításához szeretnék konkrét segítséget nyújtani.

Bővebb információ:
kulcsazelethez.hu

Hírlevél
Hírlevél
Népszerű cikkeink:
Családi név
Merkúr
Agresszió

Mekkora érzelmi intelligenciával rendelkezel?