Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis
gazdagságra születtél

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man
Horoszkópszoftver

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ikrek

Népszerű cikkeink:

gallery/szalkasito_etrend_noi_dieta
gallery/vezetokepzes_onismereti_trening_modul

Egy komoly teszt útkeresőknek: 

mások ezt nézték legtöbbször
numerológia
Párkapcsolat
gallery/unnamed (1)
gallery/unnamed (2)

Baráti üdvözlettel: Kiss Zoltán Zéro

 

Egy különleges ajánlat számodra:

Elkészült az új, szuper számmisztikai kalkulátor, amivel a személyes életed jobbításához szeretnék konkrét segítséget nyújtani.

Bővebb információ:
kulcsazelethez.hu

Hírlevél
Hírlevél
Népszerű cikkeink:
Családi név
Merkúr
Agresszió

Mekkora érzelmi intelligenciával rendelkezel?

gallery/money

Anyagi helyzet a numerológia tükrében

kiss zoltán zéro numerológus írása

 

 


A születésnapunk száma megmutatja, hogy életünk leghosszabb ciklusában, az alkotó felnőttkorban milyen tulajdonságok és képességek segítenek nekünk sikeres karriert építeni.

Ha rátalálunk a feladatainkra, az életutunkra, foglalkozásunkra, akkor könnyebben jön az anyagi megbecsülés is, ezért érdemes megismernünk a rejtett tartalékainkat.

 

1-es: A Vezető


Születésnap: 01. 10=1, 19=10=1, 28=10=1

Az 1-eseknek csak ritkán vannak anyagi gondjaik, hiszen többnyire vezető pozícióba kerülnek, kerülnek, ráadásul már-már rögeszméjük a hatékonyság és a haladás. Mindig mernek változtatni, kreatívak és tudatosak.

Vigyázz arra, hogy kordában tartsd tökéletességmániád! Másoktól és saját magadtól se várd el mindig a maximumot, különben magányos, boldogtalan emberré válhatsz.

gallery/money
gallery/bd76763a
2-es: A segítő


Születésnap: 02. 11=2, 20=2, 29=11=2

Rendkívül kedves, szeretetteljes emberek, a segítő és a kitartást igénylő foglalkozásokban, ez az előnyükre válik. Igazi csapatemberek, leginkább így futhatnak be fényes karriert is, és szerezhetnek sok pénzt.

Ne légy befolyásolható és túl lelkes, ne érzelmi alapon hozz döntéseket! Légy sokkal határozottabb, tudatosabb, tanulj meg kérni, te vagy, aki kaphatsz segítséget.
 

3-as: A szórakoztató


Születésnap: 03. 12=3, 21=3. 30=3

Az a küldetésük, hogy szórakoztassák az embereket, vagy a tudásukat átadva tanítók legyenek. Sok köztük a színész, a zenész, a médiaszakember, a műsorvezető, de a tanár és az óvónő is. Kereskedelmi területen szintén sikeresek lehetnek, mert képesek lyukat beszélni az ember hasába.

Törekedj rá, hogy ne forgácsold szét az energiáid, ne foglalkozz egyszerre túl sok dologgal. Koncentrálj a feladatra! Multicégeknél szép karriert futhatsz be.


4-es: A realista


Születésnap: 04. 13=4, 22=4 31=4

A legnagyobb sikert a pénzügyek, az ipar, a kereskedelem a mezőgazdaság, és a kivitelezés terén érhetik el – szívesen felvállalják a kemény munkát és a felelősséget. Mindent megtesznek a stabil anyagi háttér megteremtéséért, kifejezetten takarékosak.

Igyekezz leküzdeni a makacsságod, merevséged, és főleg a pesszimizmusra való hajlamod, mert bevonzod a rossz dolgokat! Légy sokkal nyitottabb, optimistább, rugalmasabb!

5-ös: Az optimista


Születésnap: 05. 14=5, 23=5

A szerencse gyermekei, tálcán kapják az élettől a lehetőségeket. Az a feladatuk, hogy a bölcsességet, a megértést képviseljék és tanítsák másoknak. Írónak, szónoknak, tanárnak, művésznek vagy szellemi vezetőnek egyaránt alkalmasak.

Optimistán szórod a pénzt, a hiteddel bevonzod a szerencséd, de ne légy szeretelen, felületes, ne ess túlzásokba, mert kicsúszhatnak a jó dolgok a kezedből.

6-os: A harmonikus


Születésnap: 06. 15=6, 24=6

Sikereket érhetnek el minden területen, ahol a kedvességüket, a jó ízlésüket és a kézügyességüket tudják kamatoztatni, legyen az bár a plasztikai sebészi, a fodrász- vagy éppen a lakberendezői szakma... Megbízhatóak, lehet rájuk számítani.

Ne félj a felelősségtől, és ne aggódj túl sokat, viszont tanulj meg dönteni, és még sikeresebb leszel, mert vonzó személyiségednek senki sem képes ellenállni.
 

7-es: A céltudatos


Születésnap: 07. 16=7, 25=7

Nem kimondottan „pénzes szám”, de szülöttei összeszedettséggel, céltudatossággal, rendszerességgel vagyonra is szert tehetnek. A karriervágy erős bennük. Óvatosak, takarékosak, átlagon felüli szellemi képességekkel rendelkeznek, keményen dolgoznak a céljaikért.

Ne feledd: a pénz nem cél, hanem eszköz! A Sors hamar jelez! Higgy abban, hogy magas szintű tudásod, pozitív személyiséged meghozza a vágyott elismerést és az anyagi javakat!

gallery/buy-local
8-as: A harcos


Születésnap: 8. 17=8, 26=8

Vad tűz lobog bennük, és a jég hátán is megélnek, így az élet bármely területén karriert tudnak csinálni. Remek üzleti érzékük van. Rendkívül fontos számukra a luxus és a pénz, és ezeket meg is tudják teremteni maguknak. Nem félnek a kockázattól, ha elbuknak, újra talpra állnak.

Tanulj meg figyelni a részletekre és gyakorold a türelem erényét. Ösztönösen ne harcolj mindig, ha diplomatikusabb tudsz lenni, minden kapu kinyílik előtted!

9-es: A szellemiség


Születésnap: 9. 18=9, 27=9

Képességük a világ tökéletesítése, amihez meg is kapták az ehhez szükséges szellemi erőt. Ugyanakkor az anyagiakkal komoly gondjuk lehet. Magas szintű szellemi munkát vagy művészi, ezoterikus, segítő, karitatív szakmát választanak, amiben a legjobbak lehetnek.

Légy diplomatikusabb, és ne mondd ki egyből azt, amire gondolsz! Meg kell tanulnod, hogy ne hagyd magad kihasználni!