Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis Presley horoszkópja

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man
Horoszkópszoftver

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is

Ikrek

Népszerű cikkeink:

Tudatos táplálkozás
Állati terápiák
Családi minta
Önismeret
gallery/cristaltubes67

"Az igazságot, 
mint a Napot, kizárhatod néha, 
el mégse tűnik."

 - Elvis Presley -

Elvis (bár személyiségének ez az oldala a nagyközönség számára talán kevésbé ismert) igen fogékony volt a spiritualitásra.

 

Rengeteg ilyen témájú könyvet olvasott, és fodrászával / barátjával / bizalmasával – Larry Geller-el – igencsak mélyenszántó beszélgetéseket folytattak az ezotériáról,  az Univerzum működéséről, az élet értelméről.

 

gallery/bioresonanztherapie01

Halálát egyesek pusztán a menedzsment reklámfogásának vélték, mások szerint terhére volt a hírnév, ezért új életet kezdett. Máig gyakran felröppen a hír, hogy látták az Egyesült Államok valamelyik szegletében. Ha ez véletlenül igaz volna, talán adódna még esély, hogy teljesen hiteles forrásból származó adatokkal egy sokkal jobb képletet sikerül beállítani. :)

 

Az aszcendensét érő Uránusz-fényszög megspékeli egy kis Vízöntővel a jellemet: nem csak a sokféle nációra utal, ami (a skóttól a cherokee indiánig) képviselteti magát a családfájában, hanem megnyugtatóan mutatja, hogy Elvis bizony képes volt rá, hogy forradalmasítsa a zenét: fehér bőrű létére elsőként – és sokak ellenére - csúcsokra vitte a fekete bluest. Nélküle nem létezne sem a popzene, sem a sztárkultusz úgy, ahogy ma ismerjük…

 

Farkas Andrea

asztrológus

Magyar Holisztikus Egyesület

Tökéletes rend

Egy komoly teszt útkeresőknek:

gallery/elvis1
Ikrek

felhívás!

mások ezt nézték legtöbbször
gallery/447861

Két képletet is mutatok nektek, és ti - az asztrológia iránt érdeklődők, és a képletfejtések szerelmesei - majd elmazsolázhattok rajta, hogy melyik miért jobb, miért hitelesebb, mint a másik.

gallery/elvis-guitar-psd97265

 Ezzel a bejegyzéssel a Rock 'n' Roll királyára emlékezünk.

"Amit nem értesz, ne kritizáld, fiam, kinek útját nem jártad, életét nem érted."

 

Larry volt az is, akinek tanácsára Elvis 1965-ben elkészíttette a horoszkópját a transzperszonális asztrológia egyik legnagyobb korabeli mesterével. A krónikák szerint Dane Rudhyar állítólag hiteles (értsd: személyesen kapott) adatok, életesemények alapján pontosította be a születési időt – majd egy huszonhárom  oldalas elemzéssel lepte meg a megrendelőjét. Sajnos ebbe a huszonhárom oldalba nincs betekintésünk … de íme a radix, amiből dolgozott: 

gallery/elvis2

Rudhyar hajnali születéssel, Skorpióaszcendenssel és Nyilas társ-aszcendenssel számolt, és a képlet a mai ismereteink szerint több kívánnivalót is hagy maga után. Azon túl, hogy nem stimmel a gyermek neme (tudomásunk szerint Elvis egy lánygyermek édesapja volt, ez a képlete pedig fiút jelez), nem igazán látszik az sem, hogy a Királynak volt egy ikertestvére, aki halva született. Pedig ezek fontos dolgok…

A direkciók tekintetében szinte egyetlen egy esemény sincs tökéletesen a helyén: még az Nemzetközi Asztrológus Szövetség igen tág orbisain is kívül esik például a házasságkötésének vagy a válásának az ideje.

Jól tudjuk, hogy az általunk használt időmérő eszközök csak arra jók, hogy napunk 24 óráját rendbe tartsák – de teljesen alkalmatlanok az Univerzális idő mérésére. Ezért van szükség a születési idő korrekciójára, ami miatt a horoszkópokon megjelenő óra/perc akár lényegesen is el tud térni attól, amit a szülőszoba falán lévő óra aktuálisan mutatott. 

(A korrekcióról többet  ide kattintva olvashatsz.)

Valószínűleg Presley valódi születési ideje sem a szülő által emlékezett hajnali időpontban lesz helyes, hiszen az életében történt (és az utókor számára ismerhető) események egy kora-délelőttre felállított és korrigált horoszkópban tükröződnek hitelesen.

gallery/elvis3

Itt már a Halak aszcendens – és az exil Neptun, mint születési uralkodó – erősebben utal arra az ellenpólusra, ami képes egy Bak Napjegyű személyiséget a gyógyszerfüggőség és a drogok irányába “elhajlítani”.

 

A Plútó szépen jelzi a születéssel egyidőben a testvér világrajöttét – majd halálát, - helyükre kerültek az iskolái, a katonasága, és a Merkúr fokszáma igazolja édesapja börtönviselt múltját.

 

Rajongói istenként tekintettek Elvisre, (a VII-es házát elnézve: bár vágyott rá, de nem kicsit nyomasztotta őt a hírnév) alighanem ennek tudható be, hogy sokan halhatatlannak tartják, a mai napig nem akarják elhinni, hogy itt hagyta őket.

gallery/pavel2
Szex
gallery/pendo-tv-32
gallery/hangjegy-disz