Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Mások ezt nézték legtöbbször:
gallery/344967elvis50sbwmcb102504
gallery/www.tvn.hu_34f5a16d41cd33a8bcd47a4370e3ce0e

Egy komoly teszt - útkeresőknek:

Hogyan alakul a "nagy amerikai álom"?

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man
Horoszkópszoftver

Oszd meg a cikket másokkal is

Családi minta
Ikrek
Tudatos táplálkozás
Változás
gallery/cristaltubes67
gallery/presidential-election-1336480_960_720

Az alap tájékozottsággal - és ezzel egyenes arányban alap kíváncsisággal is - rendelkező olvasókat némiképp foglalkoztatja, hogy ki ül majd novemberben Obama elnök helyére.

 

Hiába választ el minket ekkora távolság, azért elég naiv dolog volna azt hinni, hogy a tengerentúl történései semmilyen hatással nincsenek Európára - ezen belül ránk, magyarokra.

 

Ráadásul még enyhe politikai párhuzam is látszik - hiszen ott sincs olyan alternatíva, amely kimagaslóan azt sugallaná: "ide tedd a voksod, majd én helyrepofozom azt, amit az elődöm elbaltázott."

 

gallery/republican_party_presidential_primaries_results,_2016.svg

Farkas Andrea

asztrológus

írása

gallery/donaldtrump_bio

Talán ezért fordulhatott elő, hogy hirtelen olyan jelölt került a képbe, mint Donald Trump, a milliárdos ingatlanmogul üzletember, akit egy magyar fórumon egyszer így jellemeztek,- nyilván nem véletlenül és nem hízelgési célzattal: Deutsch Tamásba oltott Széles Gábor.


De vajon mit rejt Trump horoszkópja?

 

Pusztán médiafogás az erőszakos-könyöklős, pökhendi (mondhatni: pofátlan) stílus - vagy alátámasztja ezt a valami a radixában is?

 

Nem is kell sokáig töprengenünk ezen.

Amit ő előad kampányolás címén, ahhoz nem elég egy Ikrek Nap-jegy és egy Oroszlán aszcendens (bár utóbbi azért ki tud tenni magáért, ha a céljáért kell küzdeni...). Ám az erő-uralmi Mars az I-es házban nem kispályás ambíciókról mesél, 9-es házúrként természetesen nem máshol, hanem a politikai vonalon.

 

Ez a Mars ellenállhatatlan, harcias, határozott tipust takar, akinek életeleme a küzdelem és a győzelem. Még ha nincs rákényszerülve, akkor is küzd (ahogy tanárom szokta mondani: háromszor tapossa össze a bogarat), és ez - no meg a papától kapott 1 milla - építtette fel az ominózus úrral az üzleti birodalmát. Ilyen Marssal az ember nem csak másoknak, de saját magának is bizonyít - jó esetben ígéretei betartásából presztizst csinál - kevésbé jó esetben nem válogat az eszközökben, ha akadály merül fel az útján.

gallery/trump.hor

Van azért ott Oroszlános önbizalom is, ahol egy tv interjúban az ember elmondja magáról, hogy ő nem buta, sőt: ellenkezőleg... - és hogy nem megosztó személyiség, hanem éppen összetartani lesz képes mindeféle eszméket.

Ikrek Nappal és 3-as házas (sajnos lokálisan exil) Jupiterrel nem csak erről, de akár a hangyák nemi életéről is órákat lehet beszélni...  kár, hogy a közel lévő Neptun árnyékot vet a hitelességre.

 

Trump vénuszi (Bika) MC-je folyamatosan erőlteti az anyagi biztonság és mindenféle kényelem megteremtését, ez ezzel együtt a magas társadalmi pozícióra való törekvést is.

 

A Hold jelében álló Vénusz azonban álmodozóvá, érzékennyé is teszi szülöttét, aki az élet ralitásaitól - amennyire tudja - igyekszik magát távol tartani. Jó nagy képzeletének szárnyán olykor álomvilágba menekül, ezért erősen befolyásolható. Így, hogy ez a bolygó fényszögben áll a 8-as csúccsal, ezért nem kerülhetők ki a veszteségek sem, amik ebből adódnak,- például, hogy tulajdonosa akarata ellenére néha eszközzé válhat más emberek kezében. Valójában most sem tudhatjuk száz százalékosan, hogy ki mozgatja igazából a szálakat, nem?...

Az asztrológiában a hatalom analógiája egyértelműen a Plútó. Trump Plútója az Oroszlánban eléggé szélsőséges hatalommániáról és üzleti érzékről árulkodik, és ez az az út, amin végigkíséri pénz, kapcsolat, - valamint az ezzel összefüggő titkok és illegalitások. Két bibi van az említett bolygóval,- az egyik mindenkinél igaz, a másik eléggé specifikus:


1. ha nem megfelelően gazdálkodnak azzal,

amit a Plútó ad, akkor pont akkorát lehet vele zuhanni is,

mint amilyen magasra emel - és Trump-nak azért

bőven van vesztenivalója.
2. az a szép, egzakt kvadrát, amivel célba 

veszi az MC-t... nos, az nem kecsegtet túl sok jóval.

gallery/oroszlán

Ha akarnám, azzal tudnám bíztatni az urat (nélkülözve minden szakmaiságot), hogy 1989 óta szisztematikusan váltakozva kerültek beiktatásra demoktarta és republikánus elnökök - ezek szerint most ő lehet a soros.

És asztrológiai érdekességként említeném meg, hogy az utóbbi négy elnök mindegyikének volt Oroszlán "beütése": a két Bush Oroszlán aszcendenssel, Clinton és Obama pedig Oroszlán Nap-jeggyel született.

 

* * * * *

De nézzünk szét a "konkurenciánál",-

tekintsünk bele a legnagyobb rivális: Hillary Clinton horoszkópjába is.

 

gallery/1436880223_4323

Férje népszerűségével ellentétben Hillary-t nemigen kedveli az átlag amerikai (a Lewinsky-botrány idején a nők átmenetileg szolidáltak vele, de ez nem a személyének, hanem inkább a helyzetnek szólt).

Vajon miért?
 

A Skorpió Nap-jegy elég szélsőséges tud lenni - hol angyali, hogy ördögi dolgai kerülnek előtérbe, majdnem minden renszer és ok nélkül - de az Ikrek aszcendens alkalmazkodóképessége nyilván képes volna ezt kompenzálni, ha akarná.

 

Mi az oka hát, hogy Hillary a Clinton-mítosz negatív pólusán egensúlyoz?

Talán az I-es házas Uránusza, ami miatt kissé zavaróan másképp gondolkodik, mint a többség - és ami egy örökös vibrálást, feszültséget visz a személyiségébe. Ezzel sokan nem tudnak mit kezdeni.


Aztán itt van a születési uralkodójának a helyzete: szegény jó Merkúr a Skorpió-vonalat erősíti, a bántásig erős kritikussággal, a türelmetlenséggel, a csípős nyelvezettel, a cinikus, szarkasztikus megjegyzésekkel.
Hillary verbálisan erősebb, mint egy férfi - ami a férfiakat megrémíti, a nőket pedig valószínűleg taszítja.

gallery/hillary.hor

A Skorpió jegyében a Vénusza exilben van, ezért bátor fellépésén és jó értelmi képességén kívül más jót nemigen mondhatunk róla.  A szelíd kis bolygón ebben a jelben az uraitól érkező kvadrátok miatt féltékeny, kötekedő, összeférhetetlen természet kerekedik felül, - és mive a kampány miatt Hillary többet van szem előtt, mint eddig, talán ezeket a tulajdonságait is egyre nehezebb eltitkolnia.

 

Amúgy pedig hiába a remek értelmi képesség, ha a bizonytalan (néha össze-vissza) kommunikáció elrontja az amúgy sem túl fényes összképet. Egyik nap engedné, másik nap üldözné a melegházasságot... előbb bezáratná a szénbányákat, máskor harcolna értük... és a múltbéli iraki háborúról is percenként változik a véleménye.

Lehet, hogy nem ártana ránézni a kampányfőnöke képletére is, de itt egy Halakban álló Hold épp elég magyarázat a következetlenségére. Mint ahogyan arra is, hogy elég "szőke" volt a privát e-mail címéről bonyolítani a hivatali titkokkal teli levelezését. No comment.

gallery/3dbluealienasa_www.kepfeltoltes.hu_

Nem meglepő, hogy a Vízöntő MC-jével még az UFO-hívőket is megcélozza azon ígéretével, hogy minden tudhatót közzé fog tenni a titokzatos 51-es kőrzetről. Én talán emiatt dobnék neki egy voksot....


Hillary nagy előnye, hogy van tapasztalata a Fehér Házi protokollt illetően (bár sokan ezt inkább hátránynak könyvelik el), és valószínűleg sokat nyom a latba  Bill ajánlása is.

 

Logikus gondolatmenet, hogy ha fekete elnöke lehetett az USA-nak, akkor miért ne jöhetne most egy nő... (az uránuszi MC erre tökéletes volna) és talán az is javára szolgál, hogy Donald Trump-ot még a saját pártján belül sem támogatja mindenki. 

(Nahát, tisztára mint nálunk... :))

 

Mindenesetre akármilyen döntés születik is novemberben, Isten óvja Amerikát!

* * * * *

 

Erről jut eszembe, hamarosan keresünk egy jó kis óraképletet az USA-nak, és abból is megpróbálunk kibogárszni ezt-azt. Ha nem szeretnél róla lemaradni, ITT feliratkozhatsz a Hírlevelünkre!

 

 

 

 

 

 

Boncolgattunk már néhány politikust és közéleti személyiséget az asztrológia és a numerológia segítségével.

Ha kíváncsi vagy Putyin, vagy Ferenc pápa képletére, esetleg Merkel asszony numeroszkópjára, akkor a nevükre kattintva csemegézhetsz az írásokból.

gallery/hirlevel-kuldes1