Holisztikus Magazin

TEST + LÉLEK + SZELLEM

gallery/vonal

Magazinja

Elvis

Angela Merkel 

Kevés olyan közismert ember - és azok között is kevés politikus - akad, aki annyira óvja a magánéletét, mint Angela Merkel. Pedig az igazi személyiség, a mozgatórugók igazán a hétköznapi tettekben, az életvitelben tükröződnek a legjobban,- ez a fajta távolságtartás pedig éppúgy lehet belső igény, mint egy jól felépített imidzs (esetleg a kettő keveréke) ...

Mi pedig segítségül hívjuk a numerológiát, hogy bepillanthassunk egy kicsit a fátyol mögé.

Videotéka

Gyönyörű zöld
Otthonunk
Nostradamus
Man
Horoszkópszoftver

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is

Ikrek

Népszerű cikkeink:

Tudatos táplálkozás
Állati terápiák
Családi minta
Önismeret

"Abban egyeztünk meg, hogy nem egyezünk meg semmiben."
 

- Angela Merkel -

Miről árulkodik Elvis képlete?

Egy komoly teszt útkeresőknek:

mások ezt nézték legtöbbször
gallery/merkel

a numerológia tükrében

gallery/szamok_0

Farkas Andrea 

asztrológus, numerológus írása

asztrologia.wix.com

 

Kukkolók vagyunk? Talán igen.

De Merkel asszony döntései nem csak egy szűk közösséget, nem csak a közvetlen környezetét érintik,- talán mondhatjuk azt, hogy motivációinak következményei Európán keresztül az egész világra kihatással vannak.

 

Sokan szeretik őt, sokan támadják - de egyik csapat sem önmagáért érez úgy, ahogyan... Jobbára csak a saját érdekeink vezérelik a szimpátiánkat, de mi most megpróbáljuk feltérképezni kicsit az EMBERT is, a számok energiáinak segítségével. 

gallery/bundeskanzlerinbuehne

A német kancellárasszony Angela Dorothea Kasner néven látta meg a napvilágot

1954. július 17-én. Születéskor kapott energia-térképét fogjuk most kiegészíteni azzal, amivé akkor „változott”, amikor felvette az első férje nevét, és Angela Merkel-ként bevonult a történelembe.

 

Numeroszkópja a következőképpen néz ki: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mellesleg jegyzem meg, hogy Rák Nap-jegyű lévén micsoda belső harcot lehet feltételezni, ha az Univerzum úgy dönt, hogy megvonja a saját gyermek megszülésének és nevelésének lehetőségét..., majd helyette ekkora nagyságrendben adja azokat, akikről "gondoskodnia" kell. Nemrég még 80 millió ember szólította „Mutti”-nak, azaz Mamának… de tudjuk, hogy szülőnek lenni korántsem mindig fenékig tejfel…

Nyilvánvaló, hogy ezzel sem egyszerű megküzdenie. 

A 6-os szám relatív hiánya miatt ennek szoros következménye lehet, hogy a saját boldogtalanságát előbb-utóbb kivetíti a környezetére,- a belső elégedetlensége megmutatkozhat egy-egy furcsa, vagy számunkra érthetetlen döntésében is. 

gallery/merkel1
gallery/merkel2

Elsőként csak az látványos, hogy kicsit szűken mérték a 2-es és a 6-os számok energiáit (gyakorlatilag csak a név betűiben találunk ilyet). Mivel mindkettő szükséges ahhoz, hogy egy nő a helyén kezelje a saját nőiességét, azért nem is csodálkozunk azon, hogy kemény és határozott kisugárzást észlelünk felőle.

 

Valószínűleg a partnerkapcsolataiban is javarészt ő viseli a nadrágot... tudható, hogy mindkét férje a fizika/kvantumfizika területén tudóskodik,- talán nem is igényelték a női gyengédség feltűnő megnyilvánulásait.

 

Persze ez csak teória,- ám mindenképp jelzés értékű, ha valaki hölgy létére ilyen pozícióban van. 

mi változik, ha a nevünk változik?
Párkapcsolat

A  nevében előforduló MAGÁNHANGZÓK ÉRTÉKE  (3+1) 4-es

amely átlagon felüli munkabírásról, céltudatosságról árulkodik. Kevesen tudják felvenni vele a versenyt, - még kevesebben tudnak neki száz százalékig megfelelni. A tökéletesség-mánia azonban hosszú távon nagyon fárasztó bír lenni... és hiába nyit tudatosan a külvilág felé, ha a merev elvei miatt végül úgy fogja érezni, hogy sok helyzetben egyedül marad.

 

Az anyag, a tudás, a hatalom birtoklásától teszi függővé a stabilitását, a boldogságát,- miközben nem veszi észre, hogy a saját szenvedése az, ami akadályozza ebben. Szívesen szólnék neki, hogy legyen egy kicsit lazább, megértőbb és alkalmazkodóbb,- és hagyja, hogy a benne lévő ösztönös méltóság sokkal kedvelhetőbb személyiséggé tegye :) 

gallery/merkelnév
Mi történik az energiákkal?

 

Láthatjuk, hogy az Angela Merkel név felvételével a magánhangzók értéke 4-esről 8-asra változott,- így belső késztetése egyre inkább a kifelé való érvényesülés felé sodorja. Politikusként nyilván ez egy remek motiváció is lehet, amíg az ember nem esik át a ló túlsó oldalára, és a megszerzett hatalmat nem csak a saját érdekeinek megfelelően gyakorolja.

 

Az 1+7 = 8-as egy nagyon végletes személyiségtípust takar, aki mindenképpen kiemelkedik a környezetéből, - de amilyen magasra jut: a legapróbb hibánál olyan nagyot tud bukni is. Le kell tudni győznie azt a tudat alatti félelmét, hogy mindent elveszíthet… fel kell ismernie azt a határt, ahol a saját merev elvei egy pillanat alatt el tudják indítani a szakadék felé. Félő, hogy az aktuális – mondhatni, hogy általa generált - nemzetközi helyzetet tekintve Merkel ennek a felismerésnek nem volt a birtokában. 

 

A külvilág felé mutatott arca, azaz a MÁSSALHANGZÓINAK ÉRTÉKE a születési nevében mi más is lehetne, mint  (1+0) 1-es

Egy nő esetében ez akár férfiakat megszégyenítő céltudatosságot, határozottságot sejtet - és nagy kérdés, hogy ehhez az álarchoz hogyan passzol a közismertebb nevének 6-os energiája?  

gallery/goldfigur_47

Nagyon kell(ene) tudnia a penge élén táncolni ahhoz, hogy a vezetői képességét úgy tálalja, hogy az ne félelmet vagy gyűlöletet keltsen, hanem tiszteletet, szeretetet és megbecsülést fialjon hosszú távon is. 

 

Kevés a tekintélyt LÁTTATNI... ezt alá is kell támasztani, töretlenül, folyamatosan... és úgy, hogy ne érje csalódás azokat, akik számítanak rá, akiknek a vezetőjévé válik. 

 

Veszélyes játék az, ha nem jó irányba köttetnek a 6-os szám miatt annyira fontos kompromisszumok,- ha a túlzott liberalizmus valami másnak a rovására megy,- és ennek a veszélyes játéknak a következményeivel valószínűleg hamarosan számolnia kell.  

És hogy mit képvisel a világban?

Megmutatja az 5-ös TELJES NÉVSZÁMA, ami – jól mutatva, hogy mennyire nincsenek véletlenek (!) - ugyanaz mindkét esetben.

Az 5-ös szám jupiteri energiát jelent, ahogyan ezt a világhálón keringő horoszkópjában a Nyilas aszcendens is alátámaszt. 

Fontos lenne, hogy a benne lévő HIT mindig megfeleljen a HITelességnek, - valamint a hatás, amit másokra tud gyakorolni, az - ha egy mód van rá - mindig pozitív hatás legyen. A Jupiter energiája nagyon is támogatja a politikusi pályát: megadja a szónoklás képességét, a született intelligenciát, a kíváncsiságot... biztosítja a rengeteg külföldi kapcsolatot, a hírnevet, a nagy utazások lehetőségét.

 

De a Jupiter nem csak ad, - kér is: kéri, hogy legyen az embernek mindehhez megfelelő önismerete, kitartása, bölcsessége, megbízhatósága. Ha Angela Merkel nem rendelkezik ezekkel, akkor az 5-ös névszám elfecsérelődik, a társadalmi elvárásoknak csak ideiglenesen tud megfelelni - és a híresség könnyen válhat hírhedtséggé. Nagy a tét - különösen az ő pozíciójában,- és különösen az ő születésnapjának számértékével. 

 

Apropó:

SZÜLETÉSNAP SZÁMA (1+7) 8-as

Ahogyan tanárom, Kiss Zoltán Zéro fogalmazott: "a szenvedéllyel teli ösztön-ember" száma a 8-as. Igen szélsőséges energia, amely felnőtt korban legmagasabbra éppúgy tud emelni, mint amilyen könnyedén képes a mélybe lökni - középutat nemigen engedélyez.

 

A tulajdonosán múlik, hogy képes-e másokért, a köz szolgálatáért, nemes célokért küzdeni, vagy a saját érdekeit, hatalomvágyát tartja fontosabbnak. Utóbbi esetben szinte azonnal érkezik az Univerzum figyelmeztetése, nincs könyörgés, nincs halasztás, nincs kecmec - bukás van. Mint látjuk, remekül lehet érvényesülni ezzel a plútói energiával,- de hatalmas veszélyeket rejt a birtoklása: tulajdonosa nemigen mozdulhat el a jó útról. 

 

Logikusnak tűnik tehát, hogy nekünk - a világ állampolgárainak, földi halandóknak - más dolgunk sincs, mint arra figyelni, mikor állítják félre a kancellár-asszonyt "odafentről". Addig azonban nagyjából biztosak lehetünk abban, hogy amit tesz, amit határoz: jó szándékból teszi és határozza. Ez azért segít valamit a megítélésén… beleszámítva azt, hogy a pokolba vezető út is jó szándékkal köveztetett. 

gallery/letöltés

Az egy dolog, hogy egy ország vezetője mekkora felelősséggel tartozik másokért... ám saját magát tekintve is van életfeladata, - küldetése - amit a Sorsmisszió-száma mutat meg nekünk.

 

És ő még ebből sem a legegyszerűbbet fogta ki: a 7-es az anyagi világ csúcsszáma,

- a szaturnuszi korlátok és áldozatok energiájának kell megfelelnie. Nem csak fizikai valójában és pozíciójában, hanem szellemi szinten is vezetőnek született. Ám céltudatossága közepette sem szabad(na) megfeledkeznie arról, hogy több érzelemmel kapcsolódjon a környezetéhez.

a sors mutatóujja...

Már a numeroszkópjában lévő sok 7-es érték is felhívja a figyelmet arra, hogy Angela magánemberként valószínűleg teli van érzelmi blokkal, - képtelen kellően kimutatni a szeretetét, ahogy talán a haragját is... és ezek az elfojtások kellően össze tudják zavarni körülötte / benne a dolgokat. 

 

Egész életében a tudatos áldozathozatalra kell készen lennie.

De vajon tudja-e, hogy mit áldozott fel a mostani státuszáért? Vajon ismeri-e a saját korlátait? Vajon tisztában van-e azzal, hogy a spiritualitás elfogadása mekkora segítségére lehetne, ha felismerné magában ennek az erejét? Be meri-e ezt valamikor is vállalni, vagy megmarad a kőkemény racionalizmus vonalán - miközben kikéri magának, hogy Vaslédy-nek titulálva Margaret Thatcher-hez hasonlítsák?

 

Sok kérdésre választ fognak adni a közelgő választások Németországban, de a személyét érintő kérdések közül valószínűleg a legtöbb nyitott marad. 

gallery/00306036

A benne lévő sok ellentét kivetülése az a közelmúltban végzett reprezentatív felmérés, mely kiderítette, hogy  a németek 59 százaléka továbbra is elégedetlen Merkel asszony menekültpolitikájával, - ennek ellenére  a kancellár egyéb munkájával elégedettek aránya az egy hónappal korábbi 46 százalékról 54 százalékra emelkedett február végére.

 

Németországban ennél a posztnál nincsen időkorlát, - az utca embere pedig 2017-ben majd eldönti, hogy Angela Merkel lehet-e negyedszer is kancellár. 

Hírlevél